Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vulpea Ucigasa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dezinsectie gandaci
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vulpea Ucigasa a facut stagii de cercetare in strainatate iar acum ca a devenit doctor in entomologie, stiinta care se ocupa cu studiul insectelor, se simte datoare sa va impartaseasca si dumneavoastra cateva lucruri  despre micii invadatori.

Ea a observat ca gandacii sunt, din nefericire, o prezenta comuna in Bucuresti  iar cele mai intalnite doua tipuri sunt:

Gandacii rosii de bucatarie
Gandacii de canalizare

STIATI CA…

Din aproape 330 000 de specii de gandaci cate exista, 3500 sunt doar specii de gandaci de bucatarie? Gandacii de bucatarie se numara printre cele mai rezistente insecte din lume, insa devin extrem de vulnerabili la Cypermethrin? In fiecare luna, Vulpea Ucigasa trateaza cu succes peste 100 de apartamente infestate cu gandaci de bucatarie? In fiecare an Vulpea Ucigasa ajuta peste 1000 de clienti sa scape de gandaci?  

Solutia vine intotdeauna de la Vulpea Ucigasa

Gandacii de bucatarie sunt, fara doar si poate un real cosmar. Ei traiesc unde va asteptati mai putin, si cu toate ca ati curatat ca la carte fiecare coltisor  sau ati astupat orice orificiu care face legatura cu exteriorul, este posibil sa va treziti oricand cu musafiri nepoftiti. Ei migreaza prin cele mai stramte zone, reinfestand practic si alte spatii. Vupea Ucigasa este pretentioasa cand vine vorba de eliminarea definitiva a daunatorilor si propune o solutie care se desfasoara in trei etape:

1. Vizionarea gratuita a spatiului pe parcursul careia specialistul va identifica:  tipul de daunator, zonele cu potential infestator, zonele de trafic ale daunatorilor , dupa care va alege in consecinta strategia de combatere si va face recomandari privitoare la izolarea spatiului, astfel incat sa se impiedice o reinfestare.

2. Etapa urmatoare consta in efectuarea a doua tratamente care se vor efectua la un interval de 7-10 zile. Fiecare operatiune  dureaza intre 20-30 de minute, utilizandu-se doar substante special concepute pentru sectorul sanitar uman,  care sunt netoxice pentru oameni si animale de casa. Substantele se pulverizeaza fin  pe toate zonele care prezinta risc (mobilier de bucatarie, tevi, scurgeri, guri de vizitare, tocuri, pervazuri, plinte, nise, podeaua in totalitate).  Efectele pot fi observate chiar in primele cinci minute de la aplicare cand gandacii incep sa moara, urmand ca in 24 de ore intreaga colonie sa fie complet eradicata.

3. Substantele utilizate de noi implica un interval  de patru ore,  de parasire a spatiului in care se aplica, interval cu mult redus  fata de alte substante.  Operatiunea este urmata de aerisirea incaperii timp de 10-15 minute, si de izolarea spatiului conform recomandarilor specialistului.

Vulpea Ucigasa va sfatuieste sa aplicati sugestiile din ghidul: “Cum tinem departe daunatorii”.

Experienta ne-a invatat sa triem cele mai bune solutii impotriva insectelor si lucram in prezent  doar cu produse recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, biodegradabile, care nu pateaza, nu lasa urme si nu sunt inflamabile. In functie de vulnerabilitatile insectelor la diferite substante, aplicam solutiile cele mai potrivite pentru maxima eficienta.

Cypermethrin manifesta o eficacitate sporita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare, in special a gandacilor de orice tip. Produs de Bayer Germania, K-Othrine este solutia cu care noi operam, gratie rezultatelor deosebite dovedite in urma a sute de tratamente de dezinsectie pe care le-am efectuat de-alungul timpului.  Solutiile de lucru pentru pulverizare sunt pregatite in aparatele speciale de care beneficiem: pompe Vermorel, Wolpi sau aparate cu rezervor tip Fontan.

Serviciile oferite de noi sunt urmate de o  GARANTIE de 60 zile,  timp suficient in care va puteti convinge ca ati scapat de gandaci. Daca in decursul acestui timp aveti suspiciune ca insectele au revenit, sunati-ne si ne vom deplasa in maxim 24 de ore pentru o interventie suplimentara, GRATUITA.
Din Gura in Gura